Tur til Stakkur fra Tjørnuvík 25.07.04

200 deltagere var klar kl.14:00. Mænd fra Tjørnuvík var guider. De havde alle færøsk trøje og mange af dem også færøsk hue på. Først forklarede de hvorledes dagen skulle gå.

Det var tungt at gå op over det 400 meter høje bjerg, men alle fik lov til at gå i sit eget tempo. Mændene i færøske trøjer var der hele tiden og de viste vej og svarede på spørgsmål.
Oppe på bjerget var der tæt tåge. Her kommer vi ud af tågen igen på vej ned ad den anden side af bjerget. Alle ventede spendt på at komme med kassen over på Stakkur .
Turen over på Stakkur var noget af en oplevelse. Jeg tror at alle tog turen der gik hurtigt og rutinemæssigt. 130 meter over havet i en gyngende kasse og kun få sekunder til at tage billeder.

Ude på Stakkur var der dækket op med slik og sodavand til fri benyttelse. Her er vi på vej op ad bjerget igen på vej tilbage til Tjørnuík. Risin og Kellingin er de to til venstre i billedet.
På vej op i tågen igen.
Da vi kom tilbage til Tjørnuvik havde konerne i bygden smurt brød med færøsk pålæg til alle 200 gæster. Det var en positiv overraskelse og godt at få efter en god og anstrængende tur.